Dagsrytme

  Dagsrytme i Vildanden:

  6.15: Vildanden åbner sammen med skolens SFO, og dette forgår I SFO´en på skolen.

  6.30: Et personale fra Vildanden møder ind, og henter de børn, som er afleveret i SFO´en. Vildanden bliver fysisk åbnet på dette tidspunkt.
  Der tilbydes morgenmad frem til kl. 7.30. Morgenmaden består af nybagt brød, et blandet udvalg af morgenprodukter, samt diverse tilbehør.

  Morgenen i Vildanden bærer præg af at starte dagen stille og roligt, og der gives tid til at børnene ankommer og kan vinke farvel til sine forældre. Der er altid plads til at tegne, kigge i bøger og begynde at lege - enten alene eller med sine kammerater.

  Ca. 8.45/9.00: Vi spiser formiddagsmad, og her gennemgås dagens gang med tilbud af aktiviteter. Desuden øves dato, måneder, årstal mm.

  Ca.9.30: Dagens aktivitet starter. Der er hver dag forskellige muligheder for aktiviteter. Det kan være en voksenstyret aktivitet - en planlagt aktivitet med evt. bestemte læringsmål. Der er aktiviteter som kan være mere styret at det valgte legelokale el. efter børnenes egne ønsker til fri leg. Der er voksne tilstede til, at støtte barnets individuelle læring, hvor end barnet befinder sig.

  En aktivitet kan også være en tur i skov, over i gymnastiksalen eller musiklokalet. Ofte har vi også kreative aktiviteter i gang i vores dejlige kreative værksted på 1.sal.  Andre aktiviteter kan være at spille spil, modellervoks, bage, plante, over på skolens bibliotek, udeleg og meget mere.

  Ca. 10.45: Børn og voksne samles. I et eller flere hold, alt efter læringsmål, således at deres aldersgruppe bedst muligt understøttes. Læringsmål kan fx være nye sange, dialogisk læsning, at tælle, rim og remser, dialoger om et emne fx Venner på vejen, Kims leg osv.

  Ca. 11.15: Vi spiser frokost

  Ca.12.00: De yngste puttes til en middagslur. Afhængig af barnets brug for søvn sover de til omk. 13.45. 
  De der ikke skal sove, går ud for at lege lige efter frokost. Vi er ude hver dag, uanset vejr og vind. 

  Ca. 14.00/14.30: Vi spiser eftermiddagsmad

  Bagefter er der leg og hygge til børnene tager hjem.